Patatina

Smoki

Smoki eshte patatina e pare flips e krijuar ne Europen juglindore me 1972. Receta origjinale ka mbetur sekreti i suksesit te Smoki, me nje shije unike ne boten e patatinave. Qe ne fillimet e tij Smoki ka fituar popullaritet te madh, dhe shjija e tij kercitese me kikirike e bejne ushqimin e te gjitha gjeneratave …